www.jerkerporat.se

 

Länkar

 

Lektionsanteckningar

 

Mobilspel

 

Delat på SkyDrive

 

Filmer på min YouTube-kanal

 

Mattelösningar

 

Fysiklösningar

 

Miljötemaarbeten

 

Klara G

 

Gamla lektionsanteckningar

 

 

Vem som helst kan..... du med

 

Hej och välkommen till min skolsida. Här finner du mycket matnyttigt som kan hjälpa dig i din skolgång.

 

Ett övergripande kalendarium finns för varje årskurs. Dessa kalendarium representerar bara Plan A. Som ni säkert förstår är det Plan B, C, D eller E som blir verkligheten.

 

Under "Länkar" hittar ni länkar som kan vara av intresse för skolgången. Där finner ni intressanta länkar, interaktiva laborationer och annat "Smått och Gott".

 

Lektionsanteckningar finns där också. Där finns många av mina

lektionsanteckningar sparade i digital form för de elever som kanske missat en lektion, eller har lite lurigt att hinna skriva under lektionen. 

 

*NYTT FÖR VT-10* ANTECKNINGAR SPARAS SOM PDF SÅ NI KAN TITTA PÅ ANTECKNINGARNA ONLINE

Ladda ner Acrobat Reader om ni inte redan har det. Acrobat Reader

 

Under länken mobilspel hittar ni spel till mobiltelefoner. Det är olika quiz som jag gör och lägger upp för nerladdning. Bra och roligt sätt att träna inför prov.

 

Har ni inte klarat provet och behöver hjälp på traven? Klicka in dig på Klara G och klicka dig vidare till det avsnitt du missat! *UPPDATERAS FORTLÖPANDE*

 

Sidan innehåller också andra dokument som exempel på laborationsrapporter, formelsamlingar m.m. Titta in där då och då, för det kommer ny saker ofta. 

 

För att underlätta skolarbetet kan ni göra många läxor i Microsoft Office. Har ni inte Office hemma kan ni använda molntjänsten Office live. Skapa ett Microsoft Live-konto för att använda Office Live. Då får ni också tillgång till 25 GB lagringsutrymme på Microsoft SkyDrive. Fråga mig om ni tycker att det är svårt!

 

 

 

 

Maila frågor, förslag och åsikter till mig!

Namn:
Efternamn:
Din mailadress:
Subject:

 www.jerkerporat.se © 2009 • mail: jerker@jerkerporat.se